• Toonaangevende winkel
  • Ruim assortiment
  • Gespecialiseerd in landelijk wonen

Landelijke tafel kopen

Wilt u een landelijke tafel kopen voor in uw landelijk ingerichte woonkamer of een landelijke eettafel voor uw keuken die een authentieke uitstraling heeft? Dan moet u zeker eens naar de showroom van Livinn rijden. Livinn is een toonaangevende winkel die zich heeft gespecialiseerd in landelijke meubels, gelegen in Zevenaar. In ons zeer uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten tafels in landelijke stijl. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom of bestel uw landelijke meubels via onze webshop.

Landelijke tafel of eettafels kopen en genieten van een goede prijs-kwaliteitverhouding

Livinn vindt het aanbieden van een goede prijs-kwaliteitverhouding zeer belangrijk. Wij willen onze klanten laten genieten van meubels van hoge kwaliteit, zonder dat zij daar veel geld voor moeten neerleggen. Bij Livinn vindt u alles dat u nodig heeft om uw woning warm, stijlvol en gezellig in te richten. Bent u in het bijzonder op zoek naar een landelijke tafel, wilt u bijvoorbeeld een eettafel, salontafel of bijzettafel in landelijke stijl kopen? Breng dan eens een bezoekje aan onze rijk gevulde showroom te Zevenaar. U kunt daar al onze tafels in het echt bekijken en zo bepalen wat u mooi vindt en wat niet. Onze medewerkers adviseren u bovendien graag, indien u er zelf niet uitkomt.

Landelijke meubels ook online te bestellen

Heeft u een landelijke tafel of eettafel bij Livinn gezien die u graag zou willen kopen, maar bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze winkel? Dan biedt onze webshop een uitkomst. Hier kunt u uw favoriete meubels namelijk online bestellen. Wij kunnen ze, tegen een kleine vergoeding, bezorgen. Uw meubels afhalen in onze winkel behoort ook tot de mogelijkheden. Heeft u ergens vragen over? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0316 524 461.


Woonkamer


EetkamerVOLG ONS OP SOCIAL MEDIA